About PURE24

Pure 24 is een energiek, volwaardig en trendy radiostation voor mensen die midden in het leven staan gericht op Nederland en België. (www.pure24.nl)
Een krachtige naam die uitstraalt er altijd voor je te zijn op welk moment van de dag je ook luistert.
Voor de luisteraar die op de hoogte wil zijn van de laatste (mode)trends, uitgaan, lifestyle en gezond door het leven wil gaan.
Voornamelijk non-stop muziek en een breed muziekformat met uptempo muziek uit de jaren 80’s, 90s, 00s en hits van nu en af en toe een live-radioprogramma. (Pure Live en Power Donderdag). In de loop van de avond is er ook ruimte voor dancemuziek en in de nacht voor knuffelrocksongs.
Pure 24 ondersteund diverse goede doelen in Nederland door zendtijd en aandacht te geven middels commercials, rapportages en interviews.
2 keer per uur een hele korte uit-update (max. 15 seconden) – Op het halve uur, korte interviews met evenement organisaties, lifestyle nieuws en -andere tips voor Nederland of België (max. 2 minuten)
Op het hele uur korte nieuwsheadlines en het weerbericht. (max. 1 minuut)
Pure Live is een live radioshow op willekeurige tijdstippen die in kan gaan op de actualiteit of extra aandacht kan geven aan een event, thema of muziektrend van het moment.
Andere vaste items zijn: Classic Album van de week, Nieuwe releases en Tip van de week